News Trending

Laatste weken voor blickachsen 2017

Blickachsen is een tweejaarlijkse zomertentoonstelling van hedendaagse beeldhouwkunst en installaties van toonaangevende en veelbelovende internationale artiesten in de historische parken van Bad Homburg v.d.Höhe en andere locaties in de Rijn-Hoofdregio. De expo gaat zijn laatste zes weken in.

Bij elke nieuwe tentoonstelling biedt de specifieke plaatsing van moderne werken in deze klassieke setting prachtige nieuwe perspectieven op zowel de werken zelf als op de originele Blickachsen, of gezichtslijnen, ontworpen voor de tuinen door beroemde artiesten van de negentiende eeuw.

De rijke en steeds veranderende wisselwerking tussen landschap en kunst ligt in het hart van deze unieke serie tentoonstellingen, die snel een internationale reputatie vestigt.

Liefst drie van onze galeriekunstenaars zijn er vertegenwoordigd en twee ervan: Ewerdt Hilgemann en Markus Lüpertz zijn momenteel zelfs te zien in de galerie. De biennale tentoonstelling in Duitsland is nog te zien tot en met 1 oktober dit jaar.

Klik hier voor meer info.